29.05.2023

"En Güvenilir Sığınağımız: Aile" temalı panel düzenlendi

Bayburt İl Müftülüğü, Aile Haftası dolayısıyla "En Güvenilir Sığınağımız: Aile" temalı panel düzenlendi.
Panele İl Müftü Yardımcısı Fatma Tuba Altın, Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Aktaş ve Bayburt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Psikolojik Danışman Veysel Karani Yazıcıoğlu konuşmacı olarak katıldı.
Panelde Müftü Yardımcısı Fatma Tuba Altın Musibetler Karşısında Peygamberler ve Aileleri, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Aktaş İyiliğe Aileden Başlamak , Psikolojik Danışman Veysel Karani Yazıcıoğlu ise Afet ve Kriz Durumlarında Ailenin gücü konusuyla dinleyicilere hitap etti.
Bayburt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen panele Bayburt Valisi Cüneyt Epcim'in Eşi Büşra Epcim Hanımefendi, Kur’an kursu öğreticileri ve vatandaşlar katıldı.