21.03.2019

İl Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu Hafızlık İcazet Merasimine katılmak ve bir dizi ziyarette bulunmak üzere ilimizi teşrif eden Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete İl Müftüsü Hasan Başoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek iştirak etti.

Ziyaret sonunda Rektör Coşkun tarafından Muslu’ya, ilimizin meşhur mütefekkirleri İrşadi Baba ve Ağlar Baba’nın Bayburt Üniversi tarafından basılan Kısas-ı Enbiya kitabının tıpkıbasımı ve Türkçe çevirisi hediye edildi. Muslu ise Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu’nun "Fetvalar" kitabını Coşkun’a takdim etti.