20.03.2019

Aziz Şehitlerimiz Rahmetle Yâd Edildi

Bayburt İl Müftülüğü “Ecdeda Vefa, Şühedaya Dua İle Huzur'da Buluşalım” teması ile sabah namazı buluşması programı düzenledi.

Tarihi Ulu Cami’de düzenlene programa: Bayburt Valisi Sayın Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Sayın Mete Memiş, Garnizon Komutanı Sayın Albay Davut Balibaşa, Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç Ve İl Müftüsü Sayın Hasan Başoğlu ve Bayburtlu hemşehrilerimiz katıldı.

Sabah namazını müteakiben; Tesbih, Tahmid, Tehlil, Tekbir ve Salâvat ve İl Müftüsü Hasan Başoğlu’nun şehitlikle ilgili sohbetinin akabinde İlimizde görev yapan tüm İl Müftülüğü personeli ve vatandaşlarımızca Çanakkale ve tüm şehitlerimiz için okunan 1400 Hatm-i Şerifin Duasını yapıldı.

Cami çıkışında Valimiz Sayın Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Sayın Mete Memiş, Garnizon Komutanı Sayın Albay Davut Balibaşa, Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç ve İl Müftüsü Sayın Hasan Başoğlu tarafından halkımıza çorba servisi yapıldı.