12.01.2019

Minik Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret

İl Müftümüz Hasan Başoğlu, Kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Yemen için bağışlayan 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri ile Sayın Valimiz Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti.

Sayın Valimiz, Valilik Toplantı Salonu’nda bir araya geldiği minik yardımseverlerle sohbette ederek gösterdikleri duyarlılık dolayısıyla teşekkür etti. Yaşları 4 ile 6 arasında değişen Kur’an kursu öğrencilerinin sergiledikleri bu davranışla milli ve manevi değerlere bağlılığın yaşı olmadığını gösterdiklerini ifade eden Valimiz, yeni nesillerin bu bilinçle yetiştirilmesinin önemine dikkat çekti. Sayın Valimiz ziyarette İl Müftümüz Hasan Başoğlu ile kurs hocalarımızdan faaliyetler hakkında bilgiler alarak çalışmalarında üstün başarı ve kolaylıklar diledi.

İl Müftümüz Hasan Başoğlu ise kabulünden dolayı Valimiz Sayın Ali Hamza Pehlivan’a teşekkür ederek öğrencilerin Yemen’e destek için biriktirdiği 7 bin TL tutarındaki bağış makbuz örneklerini takdim etti.

Ziyaret Valimizin öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekilip çeşitli hediyeler vermesinin ardından sona erdi.