10.12.2018

Minik Kalplerden Büyük Duyarlılık

Bayburt İl Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında okuyan iki sınıfımız, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı koordinasyonuyla "Yemen'e Sessiz Kalma" kampanyasına destek verdi. Minik öğrenciler Yemen’deki arkadaşları için kumbaralarında biriktirdikleri yaklaşık 1700 TL’yi İl Müftülüğüne gelerek, İl Müftüsü Hasan Başoğlu’na teslim ettiler. İl Müftüsü Başoğlu: “Aziz Milletimiz yediden yetmişe büyük bir duyarlılık göstererek dünyanın dört bir yanındaki mazlumlara umut ışığı olmaya devam ediyor.   Bu minik yavrularımızın bu yardımları ülkemizin sadakasıdır. O mazlum yavruların dualarıyla, Allah’ın izniyle hiçbir hain eli vatanımıza uzanamayacak. Uzanan ellerde akim kalacaklar. Bu vesile ile bu minik yavrularımıza, onların değerli velilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum.” Dedi.