01.02.2024

Bayburt İl Müftülüğü yarı yıl tatilinde "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" düzenledi.

Lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı"na gençler yoğun ilgi gösterdi.

Gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak, gençlere yönelik hizmetlere ivme kazandırmak amacıyla düzenlenen kamp üç gün sürdü.

Kampta öğrenciler kitap okuyup tahlil yaptı. Camileri ve tarihi mekanları ziyaret eden öğrenciler, çeşitli zeka oyunları ve etkinliklerle güzel vakitler geçidi. Kampa katılan gençleri ziyaret eden İl Müftü Yardımcısı Abdullah Aksoy, yapılan faaliyetleri yerinde inceledi.

Kamp boyunca Gençlik Koordinatörü Mehmet Güçlüer ve Manevi Danışman İsmail Çalgın gençlere refakat etti.

İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, programın düzenlenmesinde emeği geçen tüm personele ve kampa katılan gençlere teşekkür ederek eğitim-öğretim sürecinde başarılar diledi.