21.01.2023

Bayburt İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, görevine başladı

12 Kasım 2022, 32011 Sayı, 2022/614 Karar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan "İl Müftüleri Kararnamesi" ile Bayburt İl Müftülüğüne atanan Abdurrahman Şahin görevine başladı.

Müftülük makamında düzenlenen göreve başlama merasiminde “Merkez Taşra Buluşmaları” programı kapsamında Bayburt’ta bulunan Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Bilgin, Müftü Şahin’e cübbesini giydirdi.

Müftülük Makamında düzenlenen törene Cami Hizmetleri Daire Başkanı Cemalettin Gezgiç, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hakkı Gür, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Aksoy, Aydıntepe İlçe Müftüsü Mustafa Kabaoğlu, Demirözü İlçe Müftüsü Fatih Samet Okumuş, şube müdürleri Sadi Bayoğlu, Kemal Çelebi, Ömer Turan ve Müftülük personeli katıldı.

Genel Müdür Bilgin, yeni görev yerinde Müftü Şahin’e muvaffakiyet temennilerinde bulundu.