07.11.2022

İl Müftüsü Hasan Başoğlu Çocuk Hakları İl Komitesi üyeleriyle bir araya geldi.

Bayburt İl Müftüsü Hasan Başoğlu, Bayburt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde  faaliyet gösteren Çocuk Hakları İl Komitesi üyeleriyle "Kariyer Günleri" programında bir araya geldi.

Bayburt Müftüsü Hasan Başoğlu, Bayburt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren, çocuklar ve gençlerden oluşan Bayburt Çocuk Hakları İl Komitesi üyeleriyle Kariyer Günleri programında bir araya gelerek bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu.

Programda  çocuklara ve gençlere bilgi ve tecrübelerini aktaran Müftü Başoğlu, gençlerin çeşitli konulardaki sorularına da cevap verdi.

İl Müftülüğü çok amaçlı toplantı salonunda yapılan programa Bayburt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Müdür Yardımcısı Senem Daştan ve Sosyolog Gülşah Ocaklı Köse katıldı.

Program sonunda katılımcılara Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından "Geçerken Dergisi" hediye edildi.