31.08.2020

Erdem Bayazıt Proje Hafızlık Kur'an Kursu Hafız Yetiştirmeye Devam Ediyor

Bayburt İl Müftülüğü ve Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün iş birliği ile eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Erdem Bayazıt Proje Hafızlık Kur'an Kursu pandemi sürecinde hafız yetiştirmeye devam ediyor.

Bayburt Erdem Bayazıt İmam Hatip Ortaokulu’nda örgün eğitimle hafızlık eğitimini aynı anda devam ettiren Erdem Bayazıt Proje Hafızlık Kur'an Kursu öğrencileri Sümeyye Bozo, Şüheda Bozo kardeşler ve Hüseyin Uluca,  pandemi sürecinde uzaktan eğitimle hafızlıklarını tamamladılar.

İl Müftüsü Sayın Hasan Başoğlu yaptığı açıklamada: “Kıymetli öğrencilerimiz Sümeyye Bozo, Şüheda Bozo kardeşleri ve hocaları Duygu Berber’i tebrik ediyorum. Sevgili öğrencimiz Hüseyin Uluca ve hocası Kemal Demir’i tebrik ediyorum. Pandemi sürecinde özveri ve gayretle eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren, Erdem Bayazıt Proje Hafızlık Kur'an Kursu öğreticileri ve Erdem Bayazıt İmam Hatip Ortaokulu yöneticilerine ve personeline çok teşekkür ediyorum.” Dedi.