31.01.2024

2024 YILI CAMİ/MESCİD PERSONEL GÖREVLENDİRME İLANI

İl  Müftülüğümüz ve İlçe müftülüklerimiz bünyesinde ki camilerimizde istihdam edilmek üzere 6 ay süreli mülakat ile 5 adet personel görevlendirilecektir.

YAPILACAK MÜLAKAT İLE İLGİLİ BAZI HUSUSLAR

• 2022 KPSS (DHBT) sınavına girenlere;
  • İlahiyat  Fakültesi,  İlahiyat  Ön  Lisans,  İmam  Hatip  Lisesi  veya  Hafız  olanlara  öncelik verilecektir.
  • Mülakat neticesinde 70 ve üzeri puan alıp mülakat puanı en yüksek olandan başlamak suretiyle liste yapılacaktır.
  • Puanların eşit olması durumunda tahsili yüksek olana, bunun eşit olması durumunda hafız olana, bunun eşit olması durumunda KPSS puanı yüksek olana öncelik verilecektir.
  • İlgili mülakata başvuru yapanların Bayburt Merkez ve İlçe sınırlarında ikamet etmeleri ve örgün öğretimde okumamaları gerekmektedir.
  • Mülakatta başarılı olup teklif edilen yere gitmeyen aday elenecek olup, yerine sıradaki aday çağrılacaktır.
  • Ayrıca başvuru yapan kişinin hane gelirinin aylık 25.000 TL’yi geçmemesi gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Dilekçe
  2. T.C Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  3. Diploma Fotokopisi
  4. Hafızlık Belgesi(varsa)
  5. 2022 Yılı KPSS(DHBT) Sınav Sonuç Belgesi(varsa)

SINAV BAŞVURU TARİHİ VE YERİ

• Sınav Başvuru : 01 Şubat- 7 Şubat 2024 tarihleri arasında İl Müftülüğümüze başvuracaklardır.

Sınav tarihi ve Yeri : 8 Şubat 2024 Perşembe günü Saat 09:00 da adaylar sınav yerinde (İl Müftülüğü) bulunacaktır.

• Sınav        Yeri   Adresi             : Gençosman mahallesi Ekmeleddin Bayburdi Caddesi No: 27 Merkez-Bayburt