28.02.2024

Aydıntepe Kaymakamından Din Görevlileri Ve Kur'an Kursuna Ziyaret

İlçe Müftülüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Şubat ayı personel toplantımıza Kaymakamımız Sayın Ümit Fırat BÖÇKÜN katıldı.

İlçemiz merkez ve köylerde görev yapan din görevlisi hocalarımıza hitap eden Kaymakam Böçkün; Din görevlisinin toplumda hakem olduğunu, bu vasfını her zaman ve her ortamda koruması gerektiğini, yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle görev sorumluluğumuzun artacağını, hizmetlerimizi daha ileriye taşımak için gayretlerimizi devam ettirmemiz gerektiğini, bu anlamda özellikle 4-6 yaş Kur’an kurslarının çok önemli olduğunu ifade ettiler.

Dile getirilen dilek ve temennileri dinleyen Kaymakam Böçkün, İlçe Müftümüz Yakup Halil ve din görevlilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Kaymakamımız Sayın Ümit Fırat Böçkün toplantının ardından 4-6 yaş Kur’an kursumuzu da ziyaret ettiler.

Burada Kur’an kursu öğreticilerimiz ve minik öğrencilerimizle bir araya gelen kaymakamımız öğrencilerimizle bir süre sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdi.