17.01.2024

4-6 Grubu Öğrencilerimizden Filistinli Kardeşlerine Destek

İlçemiz Merkez 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu öğrencileri İsrailin zalimce saldırıları altındaki Filistinli kardeşleri için kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını İlçe Müftülüğümüze getirerek TDV Aydıntepe Şubesine teslim ettiler.

Minik öğrencilerin bu anlamlı hareketlerinden dolayı memnun olan Aydıntepe İlçe Müftüsü ve TDV Aydıntepe Şube Başkanı Yakup Halil “Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur’an kursunda eğitim gören minik yavrularımızın haçlıklarını biriktirerek Filistin’de saldırılara maruz kalan kardeşlerine gönderilmek üzere bize teslim etmeleri bizleri hem çok memnun etti hem de çok duygulandırdı. Yavrularımızın göstermiş oldukları bu hassasiyetten dolayı kendilerini, onları yetiştiren ailelerini ve öğreticilerini tebrik ediyorum." dedi.

Öğrenci ve Öğreticilere teşekkür eden İlçe Müftüsü Halil, miniklerin kumbaralarından çıkan 1890 TL’nin TDV Aydıntepe Şubesi tarafından Filistin’e insani yardım amacıyla havale edileceğini ifade etti.

Minik Öğrencilerimiz, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından Müftülüğümüzden ayrıldı.