01.04.2020

Koronavirüs COVID-19 tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkmalarının sınırlandırılması üzerine Aydıntepe İlçe Müftülüğü Vefa Sosyal Destek Grubu vatandaşlara vefa elini uzattı.

Sokağa çıkmaları sınırlandırılan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlıkları bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan din görevlileri, 65 yaş üstü vatandaşlarla irtibat sağlayarak istek ve arzularını yerine getiriyorlar.

Salgın hastalık nedeniyle işleri aksayan vatandaşları da yalnız bırakmayan İlçe Müftülüğümüz din görevlilerimiz onlara da gerekli yardımları yaparak vatandaşlarımıza maddi ve manevi destek sağlıyor.