14.02.2018

Polis Şehit Serkan Saka  4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Dualarla Açıldı

Bayburt İl Müftülüğü Polis Şehit Serkan Saka 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Dualarla Açıldı.

Bayburt Üniversitesi Öğretim Görevli Yakup Koçhan’ın Kur’an-ı Kerim Tilaveti İle Başlayan Açılış Programına, Bayburt Valisi Yardımcısı Tamer Kılıç, Polis Şehit Serkan Saka’nın ailesi, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Müftüsü Kemalettin Aksoy, Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu, Bayburt İl Müftülüğü Personel İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Kemal Çelebi, Akademisyenler, Siyasi Parti Temsilcileri ve Çok Sayıda Vatandaş Katıldı.

Hz Ömer Camii Müştemilatında bulunan Mahalle odasında yapılan açılış merasimine katılan davetlilere, Hz Ömer Camii Derneği tarafından börek ve tatlı ikramı yapıldı.

Sunuculuğunu Kara Sakal Camii Müezzin Kayyımı Ahmet Ertaç’ın yaptığı açılış merasimi, İl Müftüsü Kemalettin Aksoy’un yaptığı duanın ardından sona erdi.