Bayburt Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Ömür, namazsız ezan (çocuk doğunca kulağına okunan ezan) ile ezansız namaz (cenaze namazı) arasında geçen zaman dilimi olup Yüce Allah’ın insana bahşettiği en büyük nimetlerdendir. Bir Müslüman bu zaman dilimini çok iyi değerlendirmelidir
Detay

Yüce Allah, en üstün din olarak İslam Dinini göndermiştir. Bu Yüce Dinimiz, kendine has hükümleriyle, tazeliğini kıyamet sabahına kadar muhafaza edecektir.
Detay

Adana’nın Aladağ ilçesinde bulunan  kız öğrenci yurdunda çıkan yangın sonucu 11 öğrenci ve 1 eğitmen hayatını kaybetmiş;22 öğrenci de yaralanmıştır. Yaşanan bu feci kaza bütün milletimizi ve özelliklede camiamızı derinden üzmüştür. bu elim hadisede evlatlarını kaybeden ailelerin acısını yüreklerimizde hissediyor ve bir daha böyle hadiselerin yaşanmamasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.