11.11.2019

Müftülüğümüz "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" Kampanyasına Destek Oldu

İl Müftümüz Sayın Hasan Başoğlu ve Din Görevlilerimiz, Tarım ve Orman Bakanlığınca düzenlenen "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" kampanyasına destek oldu.

Bayburt Merkez Kavacık Köyü Mevkii ve Bayburt Üniversitesi Kampüsünde düzenlenen ağaç dikme programına İl Müftümüz Hasan Başoğlu, İl Müftümüzün Eşi Zehra Başoğlu, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Aksoy ve Din görevlileri katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Sayın Hasan Başoğlu: “Sevgili Peygamberimiz (s.a.v): "Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz" buyurmuştur. Bizde Sevgili Peygamberimizin (s.a.v) sözüne ittiba ederek Mevlid-i Nebi Haftasında bu güzel kampanyaya destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.