11.10.2019

Üniversite Öğrencileri Barış Pınarı Kahramanları İçin Sabah Namazında Buluştular

TDV Bayburt Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler Barış Pınarı Harekâtının Kahraman Askerlerine dua için sabah namazında Tarihi Ulu Camide ellerini semaya açtılar.

Kahraman Ordumuzun Fırat’ın doğusundaki terör hedeflerine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na manevi destek ve harekâtın zaferle sonuçlanması için Bayburt TDV Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler sabah namazında Tarihi Ulu Cami’ye gelerek askerlerimiz için dua ettiler.

Tarihi Ulucami’de gerçekleşen programa: İl Müftümüz Sayın Hasan Başoğlu’nun eşi Zehra Başoğlu, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Haluk Akkoyunlu’nu Eşi Zübeyde Akkoyunlu, Yurt Müdür Yardımcısı Şeyma Demir ve üniversite öğrencileri katıldı.

Program sonunda müftülüğümüz tarafından öğrencilere çorba ikramı yapıldı.