10.10.2019

Sayın Valimiz Cüneyt Epcim Danişment Kız Kur'an Kursunu Ziyaret Etti

Bayburt Valisi Sayın Cüneyt Epcim ve Diyanet İşleri Başkanlığı İrşat Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Zekeriya Abdülazizoğlu Danişment Yatılı Kız Kur’an Kursunu Ziyaret etti.

Sayın Valimiz Cüneyt Epcim’in gerçekleştirdiği ziyarette kendilerine: DİB İrşat Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Zekeriya Abdülazizoğlu, İl Müftümüz Sayın Hasan Başoğlu, İl Özel İdare Sekreteri Hayrettin Koçyiğit ve İl Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç katıldı.

Ziyarette İl Müftümüz Sayın Hasan Başoğlu Sayın Valimiz Cüneyt Epcim ve beraberindeki heyete Kur’an Kursu hakkında bilgi verdi.

Öğrencilerle Öğlen yemeğinde bir araya gelen Sayın Cüneyt Epcim ve Sayın Zekeriya Abdülazizoğlu öğrencilerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çekildi.