09.02.2020

“Evliliğe İlk Adım Seminerleri” Devam Ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığı’nca ailenin kurulması, korunması, sağlam temeller üzerinde inşa edilmesi, ailelerin güçlendirilmesi ve huzurlu bir şekilde devamının sağlanması amacıyla hazırlanan “Evliliğe İlk Adım Seminerleri” devam ediyor.

Bu kapsamda İl Müftülüğümüz, yeni evlenen ve düğün hazırlığı yapan çiftlere yönelik “Evliliğe İlk Adım” seminerleri düzenliyor.

İl Müftümüz Sayın Hasan Başoğlu, müftü yardımcılarımız, il vaizleri ve ADRB vaizleri tarafından verilen seminerlerde: “Ahirete Uzanan Birliktelik”, “Nikâh ve Sorumlulukları”, “Ailemin İletişim Dili”, “Ailede İffet ve Mahremiyet”, “Yuvamız Merhamet Ocağı Olsun”, “Çocukla Şenlenen Yuvalar”, “Evlilikle Büyüyen Ailem”, ve “Çevre Bilinci ve Tüketim Ahlakı” konularında çiftlere bilgi veriliyor.

Seminerlere katılmak ve bilgi almak  için: 0 458 211 70 64  Dahili No: 20  -  0 458 222 11 90 numaralarını arayabilirsiniz