08.12.2019

Engelli Vatandaşlarımız Yalnız Bırakılmadı

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Engelsiz Yaşam Merkezi’nde bulunan vatandaşlarımız yalnız bırakılmadı.

İl Müftülüğümüzün organizasyonu ile Engelsiz Yaşam Merkezi ziyaret  edilerek engelli vatandaşlarımızın hayat boyunca yalnız olmadıkları, engellerinin huzura ve mutluluğa engel olmayacağı hatırlatıldı.

İl Müftülüğümüzce düzenlenen ziyaret programına Sayın Valimiz Cüneyt Epcim’in Eşi Büşra Epcim Hanımefendi, Belediye Başkan Vekili Esra Pekmezci, İl Müftümüzün Eşi Zehra Başoğlu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Eşi Rüveyda Coşkun, Jandarma Komutanı Eşi Mine Bilgiç, , Emniyet Müdürü Eşi Bahar Bodur, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Eşi Zübeyde Akkoyunlu ve il vaizlerimiz Hacer Dursun ve halime Aydoğan katıldı.