26.12.2014

GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalığın geliştirilmesi, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak gönüllü sayısının artırılması, insan kaynağı ihtiyacının güçlendirilmesi ve gönüllü çalışmanın yaygınlaştırılması amacıyla Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde gerçekleştirilen ''Gönül Elçileri Projesi'' kapsamında, Müftülüğümüz ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğiyle din gönüllülerimize yönelik "Koruyucu Aile Tanıtım Programı" düzenlendi. Programa İl Müftüsü Kemalettin AKSOY, İl Müftü Yardımcısı Yakup KOÇHAN ve merkezde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım, kadrolu ve fahri Kur'an Kursu Öğreticileri katıldı.
Toplantı sunumunu sosyolog Pınar ŞALCI gerçekleştirdi.