20.09.2018

Sayın Valimiz Ali Hamza Pehlivan Müftülüğümüzü Ziyaret Etti

Sayın Valimiz Ali Hamza Pehlivan Müftülüğümüzü ziyaret etti.

Sayın Valimiz Ali Hamza Pehlivan, İl Müftülüğü Görevine Yeni Başlayan İl Müftümüz Hasan Başoğlu'na hoşgeldin ziyaretinde bulunmak ve müftülüğümüzce  yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere müftülüğümüzü teşrif ettiler.

İl Müftümüz Hasan Başoğlu ve kurum personeli tarafından karşılanan Sayın Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Müftülüğümüzde devam eden bakım, onarım ve yeni birimler oluşturulmasına yönelik  çalışmaları yakından inceledi.

Sayın Valimiz Ali Hamza Pehlivan İncelemelerinin ardından Din hizmetleri ve diğer hizmetler ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.Müftülük makamında yapılan toplantıda Sayın Valimiz Ali Hamza Pehlivan müftülüğümüz tarafından verilen hizmetler ile ilgili dilek,öneri ve memnuniyetlerini paylaştı.