02.08.2018

Kur’an Kurslarımız ve TDV Öğrenci Evleri Yararına Düzenlenen Kermesimiz Devam Ediyor

Bayburt İl Müftülüğü tarafından Kur’an Kurslarımız ve TDV Öğrenci evleri yararına düzenlenen kermes halkımızın yoğun teveccühü ile devam ediyor

Kermeste Kızılay ile iş birliği yapılarak “Cana Can kat” kampanyasında kan veren herkese Byburt il müftülüğü tarafından Kur'an-ı Kerim ve Dinim İslam isimli kitaplar hediye ediliyor.

Vekâleten kurban bağışı hakkınıda personelimizi bilgilendirmek ve bir dizi temasta bulunmak üzere, Bayburt’a teşrif eden Diyanet İşleri Başkan yardımcımız Sayın Dr. Burhan İşliyen Erzincan İl Müftüsü Sayın Mehmet Emin Çetin, Bayburt İl Müftüsü Sayın Hasan kermesi ziyarette edrek yapılan etkinlikten memnuniyetlerini dile getirdiler.