23.06.2017

YAZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİMİZ HEM EĞİTİM GÖRÜYOR, HEM DE SPOR YAPIYOR…

İl Müftülüğümüze bağlı yaz Kur’an kurslarımızdaki öğrencilerimiz derslerinin yanında spor etkinliklerine de katılıyorlar. Bu çerçevede Merkez Kaleardı Yatılı  yaz Kur’an kursu öğrencilerimiz yoğunlaştırılmış yatılı yaz Kur’an kursu programlarının yanında; haftada 2 gün spor salonunda Gençlik Spor İl Müdürlüğü antrenörü Yalçın EYÜBOĞLU nezaretinde spor yapıyorlar. Memnuniyetleri ve sevinçleri gözlerinden okunan öğrencilerimiz bu etkinlikler sayesinde derslerine daha çok motive oluyor ve kurslara daha bir istekle devam ediyorlar.

Din Hizmetleri ve Eğitimden sorumlu İl Müftü Yardımcımız Zeki KAYA ve Şube Müdürümüz Nasrullah BİLGİN öğrencilerimizi ziyaret edip, spor etkinlikleri hakkında antrenör Yalçın EYÜBOĞLU’ndan bilgi alıp, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

İL MÜFTÜLÜĞÜ