19.06.2017

Şube Müdürümüz Servet Türkoğlu'nu Çorum'a Uğurladık

2014 yılından beri Bayburt İl Müftülüğü Personel İdari ve Mali İşler Şube Müdürü olarak görev yapan Servet Türkoğlu Çorum İl Müftülüğü’ne tayin oldu.

Personel İdari ve Mali İşler Şube Servet Türkoğlu için Bayburt Din Görevlileri Derneği’nde iftar programı ve  müftülük toplantı salonunda uğurlama töreni düzenlendi. Törene İl Müftüsü Kemalettin Aksoy,Müftü Yardımcısı Zeki Kaya, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Nasrullah Bilgin ve Müftülük personeli katıldı. Törende konuşan il Müftüsü Kemalettin Aksoy: “Kıymetli arkadaşımızın İlimizden ayrılması bizi çok üzdü. Biz kendisinden razıyız. Allah (cc) da razı olsun. Müdürümüzle 3,5 yıl çok uyumlu ve başarılı bir şekilde görev yaptık. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum.” Dedi.

Uğurlama töreni hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.